Acupunctuur & Traditionele Chinese Geneeswijze
Acupunctuur & Traditionele Chinese Geneeswijze
Route naar Abacus Acupunctuur

Route naar Abacus Acupunctuur

Wiershoeck Beijum Groningen

Wiershoeck Beijum Groningen

Ingang Wiershoeck

Ingang Wiershoeck

Routebeschrijving

Auto

U neemt afslag Beijum-Noord van de noordelijke ringweg rond de stad. U gaat Beijum in, rijdt langs de benzinepomp en na een scherpe bocht naar links volgt u de wijkring. Na 800 meter, bij basisschool 'Dom Helder Camara', draait u van de wijkring rechts de Onnemaheerd op. Hier kunt u parkeren. Rechts achter op de parkeerplaats ziet u het toegangshek van stadsboerderij 'De Wiershoeck'. (Let op, de Beijumerweg, het adres van de praktijk, is een fietspad! Parkeren doet u aan de Onnemaheerd)

Bus

U neemt buslijn 4 richting Beijum en stapt uit bij halte Amkemaheerd/Edzemaheerd. U volgt de Amkemaheerd een klein stukje, waarna u rechtsaf slaat. Dit is de Beijumerweg, de toegangspoort van 'De Wiershoeck' is na ongeveer 40 meter aan de linkerkant.

Klik hier voor Arriva.

Klik hier voor OV-reisinformatie 9292.

Fiets

De Beijumerweg is een fietspad. Wanneer u vanaf de Korrebrug richting Beijum fietst kunt u de routebeschrijving voor de auto volgen vanaf 'U gaat Beijum in…'. Wanneer u vanaf Kardinge komt, fietst u naar het Medenpad, achter de skiheuvel. Aan het einde hiervan slaat u linksaf het Koerspad op. In het verlengde van het Koerspad loopt de Beijumerweg, aan het einde ziet u de toegangspoort van 'De Wiershoeck' aan de rechterkant.

Over Abacus Acupunctuur

Wie is Abacus Acupunctuur

Adinda Blom is mijn naam en Abacus Acupunctuur is mijn praktijk. In 1998 begon ik met mijn scholing in de Traditionele Chinese Geneeswijze (TCG). Na diverse opleidingen en stages in Nederland en China startte ik in 2005 mijn eigen praktijk. Ik werk met acupunctuur en Chinese kruidengeneeskunde, een combinatie die in China heel gangbaar is.

Over Abacus Acupunctuur

Behandelbare Aandoeningen

Acupunctuur Behandelingen

  • Luchtwegen
  • Maagdarmkanaal
  • Urinewegen en geslachtsorganen
  • Hart en vaten
  • Bewegingsapparaat

Behandelbare aandoeningen