Acupunctuur & Traditionele Chinese Geneeswijze
Acupunctuur & Traditionele Chinese Geneeswijze
Bedankt voor uw bericht

Over Abacus Acupunctuur

Adinda Blom is mijn naam en Abacus Acupunctuur is mijn praktijk. In 1998 begon ik met mijn scholing in de Traditionele Chinese Geneeswijze (TCG). Na diverse opleidingen en stages in Nederland en China startte ik in 2005 mijn eigen praktijk.

Acupunctuur en Chinese kruidengeneeskunde

Ik werk met acupunctuur en Chinese kruidengeneeskunde, een combinatie die in China heel gangbaar is. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde 'Zhong', deze beroepsvereniging stelt hoge eisen aan opleiding in zowel TCG als westerse geneeskunde. Door de verplichting jaarlijks bijscholingen te volgen blijft actuele vakkennis gewaarborgd. Mijn behandelingen worden door de meeste ziektekosten- verzekeraars vergoed.

Geregistreerde Acupunctuur Praktijk

Abacus Acupunctuur is een geregistreerde Acupunctuur Praktijk, lid van de Nederlandse vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde ‘Zhong’, onder registratienummer: 281069005403.

Aangesloten bij de KAB voor het Zhong Klacht- en tuchtrecht

Meer informatie over de Nederlandse vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde ‘Zhong’ kunt u hier vinden

Tarieven & vergoedingen

De tarieven van mijn Acupunctuur Behandelingen zijn uiteen gezet op deze pagina. Tevens vind u hier meer informatie of Acupunctuur ook vergoed word door uw zorgverzekeraar.

Over Abacus Acupunctuur

Wie is Abacus Acupunctuur

Adinda Blom is mijn naam en Abacus Acupunctuur is mijn praktijk. In 1998 begon ik met mijn scholing in de Traditionele Chinese Geneeswijze (TCG). Na diverse opleidingen en stages in Nederland en China startte ik in 2005 mijn eigen praktijk. Ik werk met acupunctuur en Chinese kruidengeneeskunde, een combinatie die in China heel gangbaar is.

Over Abacus Acupunctuur

Behandelbare Aandoeningen

Acupunctuur Behandelingen

  • Luchtwegen
  • Maagdarmkanaal
  • Urinewegen en geslachtsorganen
  • Hart en vaten
  • Bewegingsapparaat

Behandelbare aandoeningen

Geregistreerde praktijk

Locatie Abacus Acupunctuur

Lid Nederlandse vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde ‘Zhong’

Registratienummers:
Zhong: 281069005403

Logo Zhong
KAB
Logo KAB
KvK: 01154062